gratis JPG bestand

Gratis JPG bestand bij uw vector bestanden

Gratis JPG bestand bij uw vector bestanden

Indien u een logo heeft wat u wilt laten verschijnen op promotiemateriaal dan is het noodzakelijk om het logo op te sturen naar de drukker. Hoewel het soms mogelijk is om te gaan voor een reguliere pixelafbeelding is het beter om te kiezen voor een vector bestand. Dankzij een vector bestand zult u zeker weten dat uw logo op de beste manier terug te zien zal zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het converteren naar een vector bestand. Naast het vector bestand krijgt u ook nog eens een gratis JPG bestand.

Maak kennis met het vector bestand

U bent bij ons terecht gekomen voor het converteren van alle mogelijke soorten afbeeldingsbestanden naar een EPS bestand. Van belang is om even te kijken naar deze verschillende bestanden. De vector bestanden zijn afbeeldingen die zijn opgebouwd met wiskundige formules die punten op een raster vastleggen. We noemen dit ankerpunten. Deze ankerpunten zorgen ervoor dat het logo geen kwaliteit verliest wanneer u inzoomt. Echter is het voor digitale doeleinden gebruikelijk een JPG bestand te gebruiken. Dit is juist een pixelbestand, een afbeelding die bestaat uit allerlei kleine blokjes. Door deze blokjes krijgt u een iets minder mooie kwaliteit wanneer u inzoomt. JPG bestanden en vector bestanden worden daarom voor verschillende doeleinden gebruikt.

Het gebruik van een gratis JPG bestand

Het belangrijkste verschil tussen vector- en pixelbestanden is de manier waarop u uw logo kunt inzetten. Hoewel u een vector bestand nodig heeft voor drukwerk kunt u een gratis JPG bestand van ons bedrijf gebruiken voor al uw digitale toepassingen zoals in een Word document of een PowerPoint presentatie. Mocht u bijvoorbeeld een bepaalde post op Social Media willen zetten dan is een pixelbestand zoals een JPG bestand vereist. Deze digitale toepassingen accepteren namelijk alleen pixelbestanden zoals een JPG bestand of een JPEG bestand. Doordat u bij ons een gratis JPG bestand naast uw vector bestand ontvangt bent u van alle gemakken voorzien.

Dé beste optie voor vector bestanden converteren

Voor het converteren naar vector bestanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om alle mogelijke soorten pixelafbeeldingen snel en eenvoudig om te zetten naar een vector bestand. Zoals we al hebben vermeld krijgt u bij aanschaf van het vector bestand ook een gratis JPG bestand.  Dit bestand kunt u vervolgens gebruiken voor alle digitale toepassingen. Denk hierbij aan Social Media, uw website, een Word document of een PowerPoint presentatie. Met het vector bestand en het JPG bestand zult u zowel online als offline uw logo kunnen toepassen.

Stel uw vraag via WhatsApp

© Copyright 2023 Logo in Vector