Gratis PNG bestand bij het converteren

Gratis PNG bestand bij het converteren?

De kans is groot dat u uw logo wilt gebruiken voor offline en online doeleinden. Als het aankomt op het converteren van pixelbestand naar een vector bestand bent u bij ons op het juiste adres. Onze handmatige conversie in combinatie met ons gratis PNG bestand maakt ons een uitstekende optie om voor te kiezen. Om dit nader toe te lichten hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

PNG bestand vs. vector bestand – waarvoor te gebruiken?

Zoals u wellicht weet zijn de vector bestanden bedoeld om in te zetten voor alle soorten drukwerk. Maar waar dient een PNG bestand nou eigenlijk voor? Een PNG bestand kunt u gebruiken voor al uw digitale doeleinden. Mocht u bijvoorbeeld een logo willen plaatsen op uw Social Media of op uw website dan is een PNG bestand hier ideaal voor. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een Word document of een PowerPoint presentatie. Een groot voordeel van een PNG bestand is dat het een transparante achtergrond kan bevatten waardoor het logo te plaatsen is op verschillende soorten of kleuren achtergronden. Voor alle offline reclame doeleinden is het echter beter – en meestal zelfs een vereiste - om te kiezen voor de vector bestanden, deze blijven namelijk scherp wanneer u inzoomt op de afbeelding.

Het omzetten van een gratis PNG bestand naar vector 

Waarom zou u eigenlijk moeten kiezen voor het professioneel converteren? Het is nagenoeg onmogelijk om zelfstandig afbeeldingen om te zetten naar vector. Dit komt voornamelijk door het feit dat het een handmatig proces is met professionele software wat doorlopen moet worden. Door te kiezen voor onze site bent u in staat om op een super eenvoudige manier pixelbestanden om te zetten naar vector bestanden. U hoeft enkel het bestelformulier te doorlopen. Wij zullen u vervolgens voorzien van de best mogelijke conversie in diverse bestandstypen.

Ook een vector bestand converteren?

Wilt u graag voorzien zijn van een vector bestand dan zult u niet meer verder hoeven te zoeken. Eén van de belangrijkste redenen om voor ons bedrijf te kiezen is het feit dat u bij ons voorzien bent van een handmatige conversie. Door middel van deze handmatige productie zult u de garantie hebben dat het uiteindelijke resultaat altijd naadloos overeenkomt met uw aangeleverde logo. Omdat wij geloven in onze kwaliteit bieden wij een 100% kwaliteitsgarantie. Tevens hanteren wij een zeer snelle levertijd, hierdoor zult u de vector bestanden binnen 24 uur in huis hebben.

Bekijk hier onze logo voorbeelden
Bekijk hier onze illustratie voorbeelden
Bekijk hier onze familiewapen voorbeelden

Gratis PNG bestand bij uw aankoop

Naast de EPS, PDF, SVG, AI en JPG bestanden bieden wij u ook nog eens een gratis PNG bestand aan wanneer u ervoor kiest om bij ons een bestand om te zetten naar vector. Door middel van dit PNG bestand zult u uw logo terug kunnen laten komen op bijvoorbeeld Social Media of uw website. Bent u van plan om uw bedrijf digitaal te promoten dan zal dit zeker van pas komen.

Stel uw vraag via WhatsApp

© Copyright 2023 Logo in Vector