Hoe maak ik een vector bestand

Hoe maak ik een vector bestand?

Hoewel pixelafbeeldingen de norm zijn, zijn dit niet de beste bestanden om te gebruiken als u uw logo terug wilt laten komen op het drukwerk. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de kwaliteit van pixels afneemt als u inzoomt. Om problemen te voorkomen is het daarom verstandig om te kiezen voor een vector bestand. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u een vector bestand kan maken. Om hierachter te komen is het geen verkeerd idee om dit artikel even goed door te nemen. Hieronder kunt u namelijk de belangrijkste informatie terugvinden.

Maak kennis met het vector bestand

Een vector is een bestand wat is voorzien van meerdere ankerpunten en lijnen. Dit maakt het een wezenlijk ander bestand dan normaal wordt gebruikt voor het opsturen van afbeeldingen. Vaak kiest men namelijk voor een pixel bestand. Deze bestanden hebben echt het nadeel dat deze niet zo’n hoge kwaliteit hebben wanneer u inzoomt op de afbeelding. Met een vector bestand zult u dit probleem niet hebben. U ziet geen losse pixels meer maar enkel en alleen vloeiende lijnen. De perfecte oplossing voor al uw reclame doeleinden.

Het omzetten van een bestand naar vector

Hoewel het mogelijk is om zelfstandig afbeeldingen om te zetten naar vector zouden wij u aanraden om het toch over te laten aan een professional. Om een logo om te kunnen zetten naar een vector bestand is namelijk betaalde professionele software vereist. Daarnaast dient er de nodige expertise aanwezig te zijn het proces handmatig en met succes te doorlopen. Middels onze site bent u in staat om snel en eenvoudig pixelbestanden om te zetten naar een vector bestand. Binnen een paar stappen heeft u met succes het bestelformulier doorlopen en ontvangt u binnen 24 uur al de benodigde bestanden per mail.

Professioneel, ervaren en betrouwbaar

Voor het omzetten van een pixel bestand naar een vector bestand zult u bij ons altijd op de goede plek zijn. Een van de belangrijkste voordelen die wij u te bieden hebben is het feit dat wij uw logo handmatig zullen natekenen. Middels deze handmatige conversie weet u zeker dat het uiteindelijke resultaat altijd aan uw wensen en behoeften zult voldoen. Omdat wij geloven in onze kwaliteit bieden wij een 100% kwaliteitsgarantie. Door onze effectieve werkwijze kunnen wij uw logo binnen 24 uur leveren, ook in het weekend.

Mocht het bestand niet helemaal naar wens zijn dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Vanwege onze tevredenheidsgarantie zullen wij de gewenste aanpassingen kosteloos voor u uitvoeren totdat u naar volledige tevredenheid geholpen bent. Voor vragen is het uiteraard altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Bekijk onze voorbeelden

© Copyright 2023 Logo in Vector