Logo digitaliseren

Logo digitaliseren

Uw logo is natuurlijk het online visitekaartje van uw bedrijf. Dit is dan ook de reden dat u ervoor wilt zorgen dat dit logo altijd helder en scherp op het drukwerk terug te vinden is. Een lage kwaliteit logo van uw bedrijf beschadigt uw professionele imago. Om hiervoor te zorgen is het verstandig om uw logo professioneel te laten digitaliseren. In dit artikel zullen wij u alles laten zien over het digitaliseren van een logo. Dankzij deze informatie zult u precies inzien waarom ook u uw logo zo snel mogelijk zou moeten laten converteren naar een vector bestand!

Kiest u voor het EPS bestand

Indien u uw logo terug wilt laten drukken op een bepaalde flyer, poster of een groot reclamebord dan zult u moeten beschikken over een bestand met de afbeelding van het logo. De meest voor de hand liggende optie is een pixelafbeelding. Dit is de bestandvorm die de meeste computers automatisch aanmaken. Echter is dit niet optimaal voor het digitaliseren van een logo. Het is aan te raden om te kiezen voor een vector bestand. Bij een pixelafbeelding kan de structuur van het logo namelijk korrelig ogen wanneer u de afbeelding inzoomt. Kiest u ervoor om het logo groot af te laten drukken dan komt dit vrij amateuristisch over. De EPS of vector bestanden kennen dit probleem niet. Door middel van lijnen en ankerpunten zal er altijd een naadloos logo ontstaan wat u met een gerust hart kunt doorsturen naar de drukker. Dit brengt twee voordelen met zich mee:

Een hoge bestandskwaliteit

Het belangrijkste voordeel is dus dat het logo van een perfecte kwaliteit zal zijn ongeacht zijn grootte. Door middel van deze hoge kwaliteit zult u zonder problemen het logo kunnen visualiseren op al uw reclame uitingen.

Een lagere bestandsgrootte

Het andere voordeel is het feit dat een EPS bestand over het algemeen veel kleiner is dan een pixelbestand. Hierdoor kunt u het bestand gemakkelijker doorsturen.

Vector bestanden converteren door een professioneel team

Als u graag uw logo wilt laten digitaliseren hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij staan namelijk voor u klaar voor het converteren van een pixelafbeelding naar een vector bestand. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze. Wanneer u uw bestand opstuurt zorgen wij ervoor dat u het nieuwe bestand binnen 24 uur in ontvangst kunt nemen. Ons bedrijf biedt ook nog eens een tevredenheidsgarantie. Is het dus niet helemaal naar wens dan zult u zich hier geen zorgen meer over hoeven te maken. Voor het stellen van vragen raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Overigens kunt u bij ons op de site zelf ook nog meer informatie vinden over het converteren van een pixelbestand naar een vector bestand.

Neem contact met ons op

© Copyright 2023 Logo in Vector