Logo omzetten naar vector

Logo omzetten naar vector

Reclame is natuurlijk belangrijk voor uw bedrijf. Hiermee kunt u uw bedrijf in the picture zetten, met als resultaat dat u meer klanten krijgt en uw bedrijf kunt vergroten. Een logo is het fundament van uw bedrijf. Daarmee draagt u de identiteit van uw bedrijf op een aangename wijze uit. Omwille van die reden wilt u natuurlijk dit logo terugzien op al uw briefpapier en dergelijke. Geen enkel probleem denkt u wellicht, want u kunt dit gemakkelijk naar een reclamebureau of drukkerij sturen en die regelen alles. Dit is echter nog niet zo gemakkelijk, want vaak bestaat uw logo uit pixels. Veel drukbedrijven kunnen deze pixels niet omzetten. Er wordt u dan gevraagd om uw logo om te zetten in een vector bestand. Het omzetten naar vector bestand kunnen wij voor u doen, zodat vervolgens uw drukwerk gemakkelijk geleverd kan worden. Lees in dit artikel de voordelen van onze diensten.

Handmatig omzetten

Niet alleen wilt u uw reclamedrukwerk voorzien van uw logo, maar dit moet natuurlijk ook van een uitstekende kwaliteit zijn. Dit begrijpen we maar al te goed en om die reden zetten wij het logo handmatig om. De belangrijkste reden hiervoor is dat dit zeer nauwkeurig is. Met geautomatiseerde software kunt u het ook wel omzetten, maar de kans is groot dat de kwaliteit dan aanzienlijk minder wordt. En dat is natuurlijk geen goed visitekaartje voor uw bedrijf. Het is belangrijk om altijd het belang van uitstekende kwaliteit in ogenschouw te nemen.

Controle

Bij het omzetten voeren wij ook extra controles uit, om te kunnen garanderen dat er geen fouten worden gemaakt en de kwaliteit uitstekend blijft. Daarbij kijken we naar ankerpunten, en richtingspunten, zodat het logo op een uitstekende wijze wordt weergegeven. Niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar het logo staat dan ook correct gepositioneerd waardoor het er strak en professioneel uitziet.

Snelle levering

Wij begrijpen maar al te goed dat u uw logo in vector graag snel geleverd wilt hebben. Misschien bent u net begonnen met het bedrijf en staat er een grote opening gepland waarvoor u het nodige drukwerk nodig heeft. Of heeft u reeds een afspraak gepland om uw auto te beletteren. Dan wilt u dat de logo's zo snel mogelijk worden geleverd. Wij digitaliseren en leveren elk logo binnen 24 uur tegen het standaardtarief van €39,95 excl. btw. U weet dan op voorhand gelijk waar u aan toe bent en u komt niet voor verrassingen te staan.

Het kan echter zo zijn dat uw logo erg complex is en hier meer tijd voor benodigd is om deze om te zetten. Om de kwaliteit te waarborgen, kan het zijn dat de levertijd van het logo wat langer is en de prijs iets hoger ligt. U zult hier te allen tijde op voorhand op de hoogte gesteld van worden.

Ook in het weekend geleverd

Heeft u op een maandag een opening en moet u nog de logo's laten drukken? U kunt uw logo ook in het weekend laten omzetten, zodat u dan nog extra speling heeft. Zeer voordelig natuurlijk, want ook in het weekend leveren wij binnen 24 uur.

Bekijk onze voorbeelden

© Copyright 2023 Logo in Vector