Een vector bestand laten maken

Een vector bestand laten maken

Als het aankomt op het laten maken van een vector bestand bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit bestand kunt u ervoor zorgen dat u uw logo op een naadloze manier overal op terug kan komen. Benieuwd wat een vector bestand is en wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een dergelijk bestand? Dan raden wij aan om dit artikel even goed door te nemen. Wij hebben de belangrijkste informatie namelijk voor u op een rijtje gezet.

Wat is een vector bestand eigenlijk?

Voordat we ingaan op het productieproces en de voordelen van een vector is het van belang om even stil te staan bij het bestand zelf. Wat is dit namelijk voor bestand? Een vector bestand is een speciaal bestand met uw logo dat oneindig vergroot kan worden zonder kwaliteitsverlies. Dit bestand bevat een afbeelding die bestaat uit ankerpunten en lijnen. Dit maakt het een ander soort bestand dan een reguliere afbeelding van uw logo. Een regulier bestand bestaat namelijk uit pixels. Bij het vergroten van een pixel bestand zult u een wazige en korrelige structuur te zien krijgen. Het is mogelijk om een reguliere afbeelding van uw logo om te zetten naar een vector bestand.

Het voordeel van een vector bestand

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat de voordelen zijn van een speciale vectorafbeelding. Het voornaamste voordeel is dat ze ideaal zijn voor het toepassen van reclame of drukwerk. Door de hoge kwaliteit zal u namelijk altijd een strakke lijn zien wanneer u op de afbeelding inzoomt. Bent u van plan om uw logo bijvoorbeeld af te laten drukken op een groot doek dan is een vector een vereiste. Daar komt bij dat een vector bestand over het algemeen een stuk kleiner is dan een normaal pixelbestand. Hierdoor is het mogelijk om de bestanden gemakkelijk over de mail te versturen.

Dé keuze voor al uw bestanden

Zoals wij al hebben aangegeven bent u bij ons aan het juiste adres voor het omzetten van een pixel bestand naar een vector bestand. Wij bieden een handmatige conversie, door dit handmatige tekenproces zult u altijd weer voorzien zijn van de best mogelijke kwaliteit voor uw logo. Om u de best mogelijke kwaliteit te bieden hanteren wij een 100% kwaliteitsgarantie. Wij leveren daarbij uw bestanden binnen 24 uur per mail bij u af, ook in het weekend.

Is het bestand niet helemaal naar wens? Geen probleem, wij hanteren namelijk ook een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht u bepaalde vragen hebben over het converteren van de bestanden dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

Whatsapp met ons

© Copyright 2023 Logo in Vector