Een vector kopen

Een vector kopen, onmisbaar voor uw marketingcampagne

Heel wat mensen lopen tegen het probleem aan dat de grafische bestanden waarover ze beschikken niet geschikt blijken te zijn om mee te gaan drukken. Op het ogenblik dat u een beroep doet op bijvoorbeeld een beletteringsbedrijf zult u kunnen vaststellen dat zij vrij weinig kunnen met JPG en PNG bestanden. Toch zijn het deze bestanden die vaak worden aangeleverd. Het gaat hierbij om zogenaamde pixel bestanden die er om bekend staan wazig en blokkerig te worden wanneer deze verschaald worden. Wilt u er graag voor zorgen dat dit geen probleem is? Dan kan een vector kopen de perfecte oplossing betekenen.

Met welk probleem kunt u worden geconfronteerd?

Het probleem waar heel wat bedrijven mee te maken krijgen heeft betrekking tot het feit dat de bestanden waarover ze beschikken pixel bestanden zijn. Daar is op zich niets mis mee wanneer de bestanden ingezet zullen worden voor digitale doeleinden. Op het ogenblik dat er een drukker mee dient te werken wordt het een compleet ander verhaal. De kans is namelijk groot dat de afbeelding van het bestand dan groter gemaakt zal moeten worden. Dat is op zich in kleine mate best mogelijk, alleen zult u bij een pixel bestand rekening moeten houden met een aanzienlijke hoeveelheid aan kwaliteitsverlies. Dat kan gelukkig anders.

Waarom is een vector kopen interessant?

Een vector kopen zorgt er voor dat u een pixel bestand kunt laten omzetten in een vector bestand. Dit bestand bestaat niet uit pixels. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van lijnen en ankerpunten. Dit zorgt er voor dat u de afbeelding in principe eindeloos kunt vergroten zonder dat er daarbij sprake zal zijn van kwaliteitsverlies. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten uitvergroten om een auto mee te bestickeren. Een vector kopen kan op dit vlak zeer interessant zijn. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met hoge kosten en is het mogelijk om de vector snel aangeleverd te krijgen. Wanneer u bij ons een vector koopt ontvangt u dit binnen de 24 uur, zowel doordeweeks als in het weekend.

In welke bestandsformaten kunt u een vector kopen?

Voor vector bestanden geldt dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende bestandstypen. Zo maken we een onderscheid tussen AI, PDF en EPS bestanden. Bij ons een vector kopen zorgt er voor dat u alle drie deze bestanden aangeleverd krijgt. Bovendien is het zo dat wij ook geheel gratis JPG en PNG bestanden aanleveren. Op deze manier komt u in één klap te beschikken over alle bestandsformaten waar u ook maar enigszins behoeften aan kunt hebben. Dit bovendien ook nog eens razendsnel.

Snel en eenvoudig een vector kopen

Het gebeurt niet zelden dat bedrijven er voor kiezen om hun pixel bestanden automatisch om te laten zetten naar vector bestanden. Dit lijkt op het eerste zicht natuurlijk een efficiënte mogelijkheid, maar in de praktijk pakt dat vaak volledig verkeerd uit. Het automatisch vectoriseren is namelijk erg onnauwkeurig vanwege een vervorming van de originele belijning en kleuren van uw logo. Zo komt u vaak bedrogen uit. Wij zorgen voor het handmatig omzetten ofwel het handmatig namaken van uw afbeelding, illustratie of logo in vector. Uw logo wordt één op één nagemaakt. Op deze manier krijgt u de beschikking over een uiterst kwalitatief bestand waarmee u zonder probleem naar elke drukkerij kunt stappen. Dit maakt een vector kopen bij ons uiteraard bijzonder interessant.

Bekijk onze voorbeelden

© Copyright 2023 Logo in Vector