Vectorafbeelding maken

Vectorafbeelding maken

Een vectorafbeelding is een afbeelding dat zonder probleem oneindig kan worden vergroot, u hoeft dan zeker niet bang te zijn voor enige kwaliteitsverlies. Een vectorafbeelding van bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf zorgt ervoor dat u altijd goed voor de dag komt. Of het nu gaat om drukwerk, flyers, visitekaartjes of op uitingen op auto’s. Heeft u een reguliere afbeelding van bijvoorbeeld uw logo, dan is deze opgebouwd uit pixels. Dient u een dergelijke afbeelding te vergroten dan zult u zien dat de afbeelding er ‘korrelig’ uit gaat zien. Bij een vector is dat anders, zoomt u op die afbeelding in dan ziet u altijd strakke lijnen.

Automatisch een vectorafbeelding maken

Het beste kunt u in dat geval een vector maken van uw logo (overigens kunt u van de meeste andere illustraties ook een vectorafbeelding maken). Een vector maken van uw logo is echter wel een tijdrovende en nauwkeurig klus. Voor het allerbeste resultaat dient dat namelijk volledig handmatig te gebeuren. U kunt natuurlijk ook automatisch een vectorafbeelding maken. Met automatisch bedoelen wij dat de techniek, de software zelf kijkt waar de lijnen en kleuren liggen van uw logo en hier een invulling aan geeft. Eerlijk gezegd klinkt dat te mooi om waar te zijn en valt het resultaat in nagenoeg alle gevallen tegen.

Handmatig een vectorafbeelding maken

Bij Logo in Vector teken wij uw afbeelding geheel handmatig na. Op die manier kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Een vector handmatig maken is namelijk veel nauwkeurig dan dit door een geautomatiseerd proces te laten doen. De experts van Logo in Vector controleren tijdens het maken van een vectorafbeelding ieder pad, richtingspunt en ankerpunt. Zo voorkomen we fouten en kunnen wij u 100% kwaliteit garanderen. En wist u dat wij een vectorafbeelding van uw logo al binnen 24 uur kunnen realiseren? Dankzij de diensten van Logo in Vector weet u zeker dat u met uw bedrijf goed voor de dag kunt komen!

Meer weten over een vector?

Wilt u weten hoe de specialisten van Logo in Vector u verder van dienst kunnen zijn in het omzetten van uw logo van een bitmapafbeelding naar een vectorafbeelding? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op via onze website, wij helpen u heel graag verder.

Neem contact met ons op

© Copyright 2023 Logo in Vector