Vectorafbeelding

Vectorafbeelding

Een afbeelding die als een vector is opgemaakt kan tot ieder formaat worden vergroot zonder dat u kwaliteitsverlies ziet optreden. Dit is anders bij een afbeelding die is opgemaakt als een raster- of bitmapafbeelding. Wilt u een bitmapafbeelding vergroten dan levert dat een blokkerige of zelfs wazige afbeelding op. En dat is natuurlijk niet wenselijk als u goed voor de dag wilt komen met uw reclame-uitingenop bijvoorbeeld posters, spandoek of een autobelettering.

Vergroten van een vectorafbeelding

Een vectorafbeelding kunt u tot ieder formaat vergroten kan zonder problemen doordat deze is opgebouwd uit punten en lijnen. De resolutie staat bij een vector hierdoor niet vast zoals bij een bitmapafbeelding het geval is. Hierdoor houdt een vectorafbeelding altijd zijn kwaliteit, hoe groot u deze ook wenst af te beelden.

Voordeel van een vectorafbeelding

Het grote voordeel van een vectorafbeelding in vergelijking met een pixel-afbeelding is de zogenaamde ‘schaalvergroting’. Zoals we al zeiden, hoe groot u de afbeelding ook wenst af te beelden, de kwaliteit zal altijd hetzelfde blijven. Of u de afbeelding nu laat afdrukken op een visitekaartje, een poster, een vlag of een auto, de afbeelding zal er altijd haarscherp uitzien.

Bitmapafbeelding omzetten

Heeft u een logo of een andere, voor u belangrijke, illustratie en deze is opgemaakt in pixels? Om zeker te zijn dat u hiermee altijd goed voor de dag komt is het beste deze om te laten omzetten naar een vectorafbeelding. Dit is echter, als u het goed wilt doen, langdurig en vooral ook nauwgezet werk. Het beste kunt u dat dan ook uitbesteden aan specialisten die hier een ruim aantal jaren ervaring in hebben, zodat u zeker weet dat u altijd de beste kwaliteit geleverd krijgt.

Meer weten over het omzetten van uw bestand?

De experts van Logo in Vector kunnen uw bitmapafbeelding zonder problemen omzetten naar een vectorafbeelding. Dat gebeurt snel, nauwkeurig en tegen een bijzonder scherp tarief. Wilt u meer weten wat wij met onze dienstverlening voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct uw afbeeldingen laten omzetten naar een vectorafbeelding? Doorloop dan ons bestelformulier of neem contact met ons op.

Contact

© Copyright 2023 Logo in Vector