Vectoriseren

Vectoriseren

Afbeeldingen (zoals bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of andere illustraties die u gebruikt) die zijn opgemaakt als een rasterafbeelding, dus als een zogenaamde bitmap afbeelding, verliezen kwaliteit zodra deze afbeeldingen worden vergroot of bijvoorbeeld gebruikt moeten worden voor diverse soorten drukwerk. En dat is natuurlijk niet wenselijk zodra u nieuwe folders of posters wilt laten drukken. De eerste indruk voor uw bedrijf is heel belangrijk, en u wilt die kans op een nieuwe klant natuurlijk niet verpesten door kwalitiatief onscherp logo. U dient dus dergelijke afbeeldingen te vectoriseren.

Afbeeldingen vectoriseren

Door bestanden te vectoriseren zorgt u ervoor dat bestanden geschikt zijn voor drukwerk en altijd hun kwaliteit behouden. Het is feitelijk het omzetten van rasterafbeeldingen naar lijntekeningen. Zelf vectoriseren van afbeeldingen is een lastige en zeer tijdrovende klus, het gebeurt namelijk handmatig, en vaak levert het zelf niet het door u gewenste resultaat op. Tevens dient u in bezit te zijn van betaalde software. Dit handmatige tekenproces is eigenlijk niet aan te raden als u dat voor de allereerste keer wilt gaan, het is een tijdrovende klus. Deze tijd kunt u natuurlijk ook op een andere manier spenderen voor uw onderneming. Het is dan ook een verstandige keuze uw logo te laten vectoriseren door onze specialisten.

Vectoriseren uitbesteden

Heeft u vector bestanden nodig? En wilt u het vectoriseren van die bestanden graag uitbesteden zodat u zeker weet dat het goed en ook snel gebeurt? Dan doet u er goed aan eens met ons contact op te nemen. Het vectoriseren gebeurt bij ons volledig handmatig en zeer accuraat. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen. U kunt de door ons gevectoriseerde bestanden zonder problemen inzetten voor onder andere folders, posters, spandoeken, het graveren van bedrijfskleding en autobeletteringen. En bovendien heeft u uw gevectoriseerde bestand in slechts 24 uur tijd en dat voor een zeer scherp tarief!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct uw logo of andere afbeeldingen door de experts van Logo in Vector laten vectoriseren? Vul dan ons bestelformulier in of neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Lees hier onze veelgestelde vragen

© Copyright 2023 Logo in Vector