Logo's

U heeft een bestaand logo die u wilt gebruiken voor o.a. drukwerk, autobelettering, graveren of zeefdruk. U levert deze aan bij de desbetreffende partij en u krijgt te horen dat uw logo niet geschikt is omdat deze uit pixels bestaat. Geen probleem! Logo in Vector is gespecialiseerd in het omzetten van logo’s naar vector. Deze logo’s zijn na het vectoriseren geschikt voor alle (reclame) doeleinden! De kosten voor het handmatig vectoriseren bedragen slechts €39,95!

Illustraties

Heeft u een geïllustreerde afbeelding digitaal of op papier en wilt u deze graag laten vectoriseren? Dat kan! Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Illustraties zijn over het algemeen uniek en uiteenlopend qua stijl en omvang. Om deze reden hanteren wij hier geen standaardtarief voor. U kunt geheel vrijblijvend een passende prijs bij ons opvragen. Inmiddels hebben wij al veel verschillende illustraties mogen vectoriseren. Bekijk hieronder de resultaten.

Familiewapens

Een familiewapen is een beeldmerk van een familie of persoon uitgebeeld op een wapenschild en is onderscheidend in kleur en vorm. Familiewapens stammen uit de Middeleeuwen. Het is daarom voor de hand liggend dat uw familiewapen uit pixels bestaat. Vanwege de complexiteit van een familiewapen vergt het vectoriseren hiervan veel tijd. Wilt u uw familiewapen laten vectoriseren? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een passende prijs opvragen.

© Copyright 2023 Logo in Vector